افزایش سرعت سایت

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
11:22
هاتم

۱۵ روش برای افزایش سرعت سایت

هدف تمامی موتورهای جستجو، مانند گوگل، فراهم کردن تجربه‌ای خوب برای کاربرانشان است، بنابراین سایتی سریع، کیفیت کلی سایت را افزایش داده و در نتیجه رضایت کاربران را به دنبال خواهد داشت. تجربه اینترنت سریع حق هر کاربریست. اهمیت این موضوع در وضعیت سایت در موتور جستجوی گوگل، به خوبی قابل مشاهده است. تعدادی از نکاتی که گفته خواهد شد، توسط SEOmoz اجرا شده‌اند اما به دلیل سودمندی کلی آن‌ها، به توضیح نکات خواهیم پرداخت. بنابر این نکات بر اساس فاکتور‌های متفاوت (به همراه توصیه‌های مفید از گوگل و یاهو) و با استفاده از سایت SEOmoz به عنوان مثال، توضیح داده خواهند شد.

هدف تمامی موتورهای جستجو، مانند گوگل، فراهم کردن تجربه‌ای خوب برای کاربرانشان است، بنابراین سایتی سریع، کیفیت کلی سایت را افزایش داده و در نتیجه رضایت کاربران را به دنبال خواهد داشت. تجربه اینترنت سریع حق هر کاربریست. اهمیت این موضوع در وضعیت سایت در موتور جستجوی گوگل، به خوبی قابل مشاهده است. تعدادی از نکاتی که گفته خواهد شد، توسط SEOmoz اجرا شده‌اند اما به دلیل سودمندی کلی آن‌ها، به توضیح نکات خواهیم پرداخت.
بنابر این نکات بر اساس فاکتور‌های متفاوت (به همراه توصیه‌های مفید از گوگل و یاهو) و با استفاده از سایت SEOmoz به عنوان مثال، توضیح داده خواهند شد.
توجه: گرفتن بک آپ قبل از آغاز به کار ضروری می‌باشد.
نکته: در طول این مقاله، عبارات SEOmoz و سئوموز به سایت انگلیسی زبان سئوموز اشاره دارد و دلیل آن انتشار این مقاله توسط همین نویسنده، در سایت انگلیسی زبان سئوموز می‌باشد.


الف) سرور

انتخاب هاست مناسب از اولین قدم‌های شروع ماجراجویی شما به عنوان وبمستر خواهد بود. هاستی با تنظیمات پیشرفته و مناسب، کمک بسیاری به شما خواهد کرد.
۱. در کش مرورگر ذخیره سازی کنید

CJ Patrick در مقاله‌ای در خصوص چگونگی استفاده از Expires headerها برای استفاده از کش مرورگر با عنوان «Expires headerها برای سئو» توضیح می‌دهد و می‌گوید:

«مرورگر شما برای اینکه متوجه شود که آیا باید برای لود منبعی، درخواست دوباره بدهد و یا به کش خود مراجعه کند، از Expires headerها کمک می‌گیرد. وقتی شما برای منبعی، مثل تصاویر، Expires header در نظر می‌گیرید، مرورگر شما این منابع را در کش خود ذخیره خواهد ساخت. کاربران در مراجعه دوباره به سایت، با سرعت بیشتری مواجه خواهند شد، زیرا مرورگر تمامی تصاویر را از قبل در حافظه خود داشته است.»

متاسفانه در لحظه ارسال این مطلب، SEOmoz از این قابلیت برای تصاویر و stylesheet خود استفاده نکرده است.
۲. Keep-Alive را فعال کنید

به گفته ویکی پدیا:

«Keep-Alive سیگنالی است که در فواصل زمانی از پیش تعین شده ارسال می‌شود و نقش مهمی را در اینترنت ایفا می‌کند. بعد از ارسال سیگنال، در صورتی که جوابی دریافت نشود، پیوند قطع شده محسوب شده و اطلاعات پیش رو، تا زمان برقراری دوباره پیوند، از راه‌های دیگر تعیین خواهند شد.»

هر چند اطلاعات فوق بیشتر در خصوص TCP Keep-Alive صادق است تا HTTP Keep-Alive، اما به درک موضوع کمک خواهد کرد. در واقع کاربر در HTTP Keep-Alive به سرور می‌گوید «می‌خواهم این ارتباط TCP برای این قدر ثانیه برقرار باقی بماند». این امر به کاهش مدت عکس العمل درخواست‌های بعدی کمک خواهد نمود. بنابر این، تماس با شرکت هاستینگ جهت معرفی این موضوع و یا درخواست فعال کردن آن، ارزشمند خواهد بود. هر چند اکثر این شرکت‌ها، این امکان را غیرفعال کرده‌اند (از جمله برای SEOmoz)، چون این امکانیست دلخواه (در حالی که اطلاعات منتقل شده در هر درخواست، کمتر از ۶۰ بایت خواهد بود).
۳. فشرده سازی gzip را فعال کنید
طرز کار فشرده سازی gzip

تصویر از betterexplained.com

به گفته موتور جستجوی یاهو:

«Gzip محبوب‌ترین و کارامد‌ترین شیوه فشرده سازی حال حاضر است و به کاهش تقریبا ۷۰ درصدی سایز پاسخ به درخواست کمک می‌کند. تقریبا ۹۰% از ترافیک اینترنتی امروز از طریق مرورگرهایی صورت پذیرفته است که از gzip پشتیبانی می‌کنند.»

استفاده از Gzip، سایز و در نتیجه مدت زمان رسیدن پاسخ‌های HTTP را کاهش می‌دهند. این شیوه ایست بسیار آسان که به کاهش وزن صفحات شما کمک خواهد کرد، و با افزودن کد زیر به فایل. htaccess فعال خواهد شد:
# compress text, html, javascript, css, xml:
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# Or, compress certain file types by extension:

SetOutputFilter DEFLATE


همچنین می‌توانید از کد PHP زیر در ابتدای کد PHP یا HTML خود استفاده کنید:


همچنین می‌توانید از پلاگین‌ها (مثل پلاگین WP HTTP Compression برای وردپرس) استفاده کنید.
سئوموز از این تکنولوژی بهره می‌برد، هر چند کدهای استفاده شده خارجی، مثل کد‌های جاوا از AdRoll، Simpli و CloudFront قابلیت کاهش حجم، بیش از ۶۰% را با استفاده از gzip د اشتند.
۴. صفحات هدف را قابل کش کنید

صفحات طراحی شده مخصوص موبایل، کاربران را به آدرس دیگری (مثل www. seomoz. ir به m. seomoz. ir) منتقل خواهند ساخت؛ به همین دلیل فعال بودن قابلیت کش در این ریدایرکت‌ها می‌تواند در بارگذاری بعدی سایت شما مفید واقع شود. از ۳۰۲ redirect به همراه کش با مدت زمان یک روزه استفاده کنید که شامل Vary: User-Agent در کنار Cache-Control: private باشد. در این صورت، تنها کاربران مراجعه کننده از سایت‌های موبایل منتقل خواهند شد.
۵. از CDN استفاده کنید.
استفاده CDN از چندین سرور

سرورهای مختلف استفاده شده برای CDN

شبکهٔ تحویل محتوا یا CDN، مجموعه ایست از سرورهای شبکه وب در مکان‌های متفاوت که وظیفه رساندن و تحویل مطالب را به صورت کارا و سریع‌تر به کاربر بر عهده دارد. سروری که وظیفه تحویل محتوا به کاربر را دارد، بر اساس فاصله با کاربر انتخاب می‌شود. به طور مثال، سروری که قطعی شبکه کمتر و یا سرعت پاسخگویی بیشتری دارد انتخاب خواهد شد. همانطور که در تصویر بالا که از کنترل پنل شرکت MaxCDN تهیه شده است، محتوا ممکن است با توجه به مکان مراجعه کننده، از سرورهای متفاوتی بارگذاری شود. برای درک بهتر، می‌توانید تفاوت هاست CDN و هاست معمولی را مشاهده کنید.
به نظر می‌رسد SEOmoz. org از Amazon CloudFront استفاده می‌کند. به هر حال نویسنده مطلب از MaxCDN استفاده کرده که خدمات و ابزار متفاوت و جالبی ارائه می‌کند، همچنین قابلیت همخوانی با پلاگین W3 Total Cache در وردپرس را در کنار دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا از جمله دروپال و جوملا دارد.
ب) عناصر محتوایی

مادامی که دسترسی کامل به تنظیمات سرور در امکان شما نیست، محتوا نقش مهمی را به عنوان می‌دانی برای مانور بر روی سرعت خواهد داست. با یکی از آشکار‌ترین ضعف‌های SEOmoz شروع می‌کنیم:
۱. ریدایرکت‌ها را کاهش دهید

گاهی مواقع برای بیان کردن موقعیت جدید یک لینک، دنبال کردن کلیک‌ها، متصل کردن بخش‌های یک سایت به یکدیگر و یا رزرو کردن چندین دامنه با هم، نیاز به ریدایرکت و هدایت دوباره مرورگر از آدرسی به آدرس دیگر خواهید داشت. ریدایرکت‌ها درخواست‌های HTTP را افزایش و در نتیجه مدت عکس العمل و لود سایت را کاهش می‌دهند. تنها در صورتی از ریدایرکت‌ها استفاده کنید که واقعا به آن‌ها نیاز دارید و راهی جز استفاده از آن‌ها ندارید. از جمله پیشنهادات موتور جستجوی گوگل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هرگز آدرس‌هایی که ریدایرکت می‌شوند را در صفحات خود استفاده نکنید. هر بار که مقصد آدرس تغییر می‌یابد، مرورگر شما نیاز به تغییر و به روز رسانی آدرس خود دارد.
هرگز برای رسیدن به منبع مورد نظرتان، از بیش از یک ریدایرکت استفاده نکنید. به طور مثال اگر هدف شما C است و دو نقطه آغاز متفاوت وجود دارد، به نام A و B، این دو باید مستقیما به C ختم بشوند. نه اینکه A به B و سپس به C ریدایرکت شود.
از دامنه‌هایی که از ریدایرکت استفاده می‌کنند اما محتوایی ارائه نمی‌کنند، خودداری کنید. گاهی مواقع دامنه‌های اضافی دیگری به یک سایت ختم می‌شوند تا از غلط‌های املایی کاربران در هنگام تایپ سو استفاده کنند.

تصویر زیر نشان می‌دهد که وقتی مرورگر شما سعی می‌کند سایت SEOmoz را بارگذاری کند، چه رخ می‌دهد.

تاثیر ریدایرکت ها بر روی سرعت سایت

همانطور که مشاهده می‌کنید، بیشترین زمان تلف شده در مجموعه ریدایرکت‌های خارجی مشاهده می‌شود. SEOmoz تقریبا از ۲۰ سلسله ریدایرکت استفاده می‌کند که سرعت لود سایت را ۳۰۰۰ میلی ثانیه کاهش داده‌اند.
۲. علامت سوال را از منابع ثابت پاک کنید

هر چند برخی از proxyهای نامناسب از این مورد چشم پوشی می‌کنند و یا می‌توان با تغییر اولیت پارام‌تر‌ها از این مورد گذر کرد اما به طور معمول، شما نمی‌توانید لینکی با علامت «؟» در پایان را کش کنید. حتی اگر Cache-control: public نیز استفاده شده باشد. این علامت مشابه استفاده از Ctrl+F۵ عمل می‌کند. از این علامت تنها در انتهای منابع پویا استفاده کنید.
۳. Charachter Set تعیین کنید

برای افزایش سرعت ترجمه و ارائه سایت، در HTTP headerهای خود Charachter set تعیین کنید. این کار با افزودن کد سادهٔ زیر امکان پذیر می‌باشد:


توجه داشته باشید که کاراکتر ست تعیین شده در HTTP headerها و متا تگ، یکسان باشند. در غیر اینصورت با مشکلات عملکردی جدی در مرورگر Internet Explorer مواجه خواهید شد. همچنین برخی مرورگر‌ها از توابع برای تشخیص کاراکتر ست استفاده می‌کنند (مانند تابع در وردپرس) در صورتی که از کاراکتر ست خود مطمئن هستید، آن را به جای تابع PHP جایگزین کنید. این موضوع به کاهش سایز درخواست‌های شما کمک خواهد کرد، بنابر این تا حد امکان از HTML به جای PHP استفاده کنید.
۴. کد‌هایتان را کوچک‌تر کنید.

کوچک و Minify کردن تصاویر

حذف کامنتهای HTML، بخش‌های CDATA، فضاهای خالی و المنتهای خالی حجم صفحه شما و زمان عکس العمل شبکه را کاهش و سرعت بارگذاری سایت را افزایش خواهد داد.
می‌توانید از ابزار ساده‌ای مانند Will Peavy minifier و یا در صورت استفاده از وردپرس، از پلاگین Autoptimize استفاده کنید (پلاگین مذکور از CDN نیز پشتیبانی می‌کند).
۵. از درخواست‌های بد خودداری کنید

Request و درخواست های بد

لینک‌های شکسته، خطاهای ۴۰۴/۴۱۰ را به بار خواهند آورد و این امر موجب ایجاد درخواست‌های بی‌مورد و زمانبر خواهد شد. لینک‌های شکسته خود را تعمیر کنید (به تصویر بالا در خصوص تفاوت و اهمیت این موضوع دقت کنید). می‌توانید از بررسی کننده آنلاین لینک‌های شکسته و یا پلاگین WordPress link checker استفاده کنید. همچنین خواندن مقاله مفید در خصوص ابزارهایی مثل Xenu Link Sleuth و Screaming Frog بسیار مفید خواهند بود.
۶. از منابع ثابت و استوار برای آدرس دهی استفاده کنید

بهترین کار، اشتراک گذاشتن توصیه‌های موتور جستجوی گوگل در این خصوص است:

«در خصوص منابعی که در چندین صفحه مختلف استفاده شده‌اند، به این موضوع که همه این المنتها به یک منبع و با یک آدرس ارجاع داده شده باشند، دقت کنید. در صورتی که منبع در چندین صفحه و سایت که با هم مرتبط هستند اما در دامنه و هاست‌های مختلف هستند منتشر شده باشد، بهتر است است آن منبع از یک hostname بارگذاری شود تا اینکه برای هر بارگذاری به منبعی جداگانه مراجعه گردد. در این حالت، فایده‌های کش به نجات شما می‌آیند! به طور مثال اگر دو صفحه mysite. example. com و yoursite. example. com از یک کد جاوا استفاده می‌کنند، بهتر است این فایل جاوا از یک آدرس، به طور مثال از mysite. example. com فراخوانده شود، در این حالت وقتی که مرورگر با آدرس مشابه در yoursite. example. com برای این فایل جاوا مواجه شود، به جای بارگذاری مجدد آن، از کش خود استفاده خواهد کرد.»

۷. مراجعه به DNS را کاهش دهید

Request و درخواست های بد

مراجعه به DNS مدت زمان قابل توجهی را برای پیدا کردن آدرس IP مناسب برای hostname به خود اختصاص می‌دهد. مرورگر پیش از مراجعه به DNS، توان انجام هیچ کاری را ندارد. کاهش تعداد میزبان‌های منحصر بفرد، می‌تواند زمان پاسخگویی را کاهش دهد. ببینید چطور مرحله DNS Lookup برای یک فایل، تنها ۳ ثانیه از مدت زمان بارگذاری SEOmoz را به خود اختصاص داده است. شما می‌توانید موارد مشابه را با استفاده از ابزار Pingdom کشف کنید.

نکته: تصاویرتان را به هم متصل و Sprite کنید. این بدان معناست که تصاویری که در تمامی صفحات شما بارگذاری می‌شوند، فقط از یک تصویر مشترک بارگذاری شوند. این کار به کاهش مراجعات به DNS کمک خواهد کرد. SEOmoz بسیاری از تصاویرش را در یک تصویر، مثل این تصویر sprite گردآوری کرده است. برای اطلاعات بیشتر به SpriteMe مراجعه کنید.
ج) CSS، جاوا اسکریپت و تصاویر
۱. ابعاد تصویر را مشخص کنید

مرورگر شما قبل از بارگذاری تصاویر، سایت شما را بارگذاری و ارائه خواهد ساخت. تعیین کردن ابعاد تصویر به تعیین مکان و تصمیم مرورگر در خصوص المنتهای غیر قابل تغییر سایت، کمک خواهد کرد. اگر ابعاد تصاویر مشخص نشده باشند، مرورگر شما پس از بارگذاری تصاویر مجددا در خصوص چیدمان صفحه تثمیم خواهد گرفت. برای این کار از مشخصه‌های height و width در تگ استفاده کنید.

نوجه: هرگز برای تغییر اندازه تصاویر از این مشخصه‌ها استفاده نکنید، حتی اگر با استفاده از این مشخصه‌ها سایز تصویر نمایش یافته را کاهش داده‌اید، کاربر‌‌ همان تصویر اصلی (بزرگ) را بارگذاری خواهد کرد.

۲. تصاویر را بهینه سازی کنید.
ممکن است تصاویر شامل کامنت و CDATA و یا رنگ‌های بلااستفاده باشد. پایین نگه داشتن حجم تصاویر کمک فراوانی به کاربران با سرعت اینترنت ضعیف‌تر خواهد کرد. سعی کنید تصاویر را با فرمت JPEG ذخیره کنید. می‌توانید از می‌انبر CTRL+SHIFT+ALT+S برای ذخیره تصویر بهینه در فتوشاپ استفاده کنید، همچنین می‌توانید از ابزار Yahoo! Smush. it استفاده کنید، پلاگین این ابزار برای وردپرس با نام WP Smush. it در دسترس می‌باشد. مطالب تکمیلی در این خصوص را در تالار گفتمان دنبال کنید.
سایت SEOmoz می‌توانست تصاویر خود را تا ۵۰ کیلوبایت بدون از دست دادن کیفیت محسوس بهینه سازی کند.

۳. فایل‌های CSS را در بالا و JS را در پایین قرار دهید

قرار دادن فایل‌های CSS در بخش قالب، از رندر کردن دوباره و تصاعدی جلوگیری خواهد کرد. در غیر این صورت ممکن است کاربر تا بارگذاری کامل سایت با صفحه سفید مواجه شود. این موضوع به استاندارد سازی صفحه خود بر اساس استانداردهای W3 نیز کمک خواهد نمود. همچنین کد‌های جاوا اسکریپت خود را به دلیل مشابه در پایان صفحه قرار دهید.
البته پس از انتشار این مقاله، یکی از مدیران بخش توسعه دهندگان سایت یاهو با تماس با اینجانب، به این موضوع اشاره کردند که بارگذاری ناهمگام جاوا اسکریپت نیز (بسته به نوع فایل) می‌تواند مفید واقع باشد. استاندارد‌های مرسوم شده در خصوص جاوا اسکریپت (که خود یاهو نیز به آن دامن زده است) قدیمی بوده و همانطور که شخص مربوطه اشاره کرد، اینترنت از زمان انتشار این مورد در یاهو، مورد تغییر و تحولات زیادی قرار گرفته است.

روش‌های دیگری نیز برای افزایش سرعت سایت وجود دارد اما سعی بر آن بود که به مهم‌ترین آن‌ها که مورد غفلت بسیاری از وبمستر‌ها، حتی حرفه‌ای‌هایی مانند SEOmoz قرار می‌گیرد اشاره شود. البته که سرعت سایت هدف اصلی سئو نیست اما بهترین سایت‌ها با سرعت بارگذاری پایین، راه سختی برای رسیدن به موفقیت در پیش روی خواهند داشت. سایت خود را با سریع‌ترین حالت ممکن ارائه کنید تا سریع‌تر به اهداف خود برسید.

یاد آوری دوباره این موضوع ضروریست که این سایت هیچگونه مسئولیت در خصوص تغییراتی که شما در سایت خود خواهید داد ندارد، بنابر این لطفا قبل از انجام هر کاری از وضعیت فعلی سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

تبلیغات میان متنی

سئو سایت برای موتورهای جست و جو و همچنین تبلیغات گوگل از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران ، طراحی سایت فروشگاهی و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد. بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است. طراحی وب سایت یکی از ضرورت های انکار نشدنی برای رشد کسب و کارها به حساب می آید. همچنین بعد از اتمام پروژه طراحی سایت شما به خدمات سئو و تبلیغ گوگل نیاز خواهید داشت.

ما متخصص بهبود سئو سایت هستیم. بهبود سئو سایت در کمترین زمان ممکن با پیام آوا پردازش.

تبلیغات میان متنی

چرا افزایش سرعت سایت مهم است؟

بر اساس یک مطالعه توسط StrangeLoop، یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری صفحه می‌تواند منجر به کاهش 7٪ از آمار فروش، 11٪ از بازدید صفحات و 16٪ از رضایت مشتری شود. پس اگر به فکر افزایش بازدید و رضایت کاربران هستید، باید هر میلی‌ثانیه در سرعت بارگذاری وب‌سایت برایتان مهم باشد.
از طرفی بالا بودن سرعت سایت یکی از مهمترین فاکتورهای سئو نیز محسوب‌ می‌شود که گوگل برای رتبه‌بندی سایت‌ها به آن توجه دارد.

چگونه سرعت سایت را چک کنیم؟

ممکن است وقتی صفحه‌ی وب‌سایت خود را باز می‌کنید، در ابتدا تصور کنید خبری از کندی سرعت نیست! اما این فرایند کش مرورگر است که باعث ایجاد این برداشت نادرست می‌شود!
زمانی که شما از سایتی بازدید می‌کنید مرورگر شروع به ذخیره کردن بخش‌هایی از وب‌سایت می‌کند تا دفعات بعدی با سرعت بالاتری همان وب‌سایت را بارگذاری کند. به این عمل، کش (cash) گفته می‌شود. بنابراین شما شاهد سرعت واقعی وب‌سایت نبوده‌اید!

همانطور که در مقاله‌ی وظایف پشتیبان وب سایت بررسی کردیم، کنترل سرعت سایت یک وظیفه‌ی مهم برای مدیران وب سایت‌ها شمرده می‌شود. پس اگر به نحوه‌ی صحیح مدیریت یک وب سایت توجه می کنید، ابتدا به کمک این ابزارها سرعت سایت خود را بسنجید و در صورت مشاهده‌ی کندی سرعت از روش‌هایی که در این مقاله عنوان شده، استفاده نمایید.

ابزار‌های تست سرعت سایت

افزایش سرعت سایت

۱- website speed test

اگر یک وب‌سایت وردپرسی دارید از ابزار رایگان website speed test استفاده کنید. این ابزار سرعت بارگذاری صفحه‌ی سایت، تعداد درخواست‌ها و سایز صفحه‌ی سایت را در اختیار شما قرار می دهد.

۲- PageSpeed Insights

این ابزار هم یک روش تست سرعت است که توسط خود گوگل راه اندازی شده است. سرعت سایت شما را می‌سنجد و راه‌کارهایی برای بالا بردن سرعت سایت در اختیار شما قرار می‌دهد.
تنها مشکل این ابزار محدودیت آن برای کاربران ایرانیست! باید قبل از ورود به این صفحه آی پی خود را تغییر دهید.

۳- sitechecker

این ابزار نیز برای تست سرعت وب سایت و ارائه راه‌حل‌هایی برای بهبود آن ساخته شده است.

افزایش سرعت سایت با ۱۰ روش ساده و موثر

در وب‌سایت‌های مختلف روش‌های زیادی برای بالا بردن سرعت سایت نام برده می‌شود. اما ما در این مقاله از ادمین سایت قصد داریم به ۱۰ روش موثر و ساده‌تر بپردازیم که اجرای آن سختی‌های زیادی به همراه نداشته باشد. قطعاً با اجرای این موارد شاهد افزایش چشمگیر سرعت وب‌سایتتان خواهید بود.

اگر با کدنویسی آشنایی ندارید نگران نباشید. در ۴مورد اول شما هیچ احتیاجی به دانش برنامه نویسی نخواهید داشت.

نکته: این ۱۰ مورد در سرعت وب‌سایت شما اثرگذار خواهند بود اما اینها تنها بخشی از نکاتی است که یک وب‌سایت باید رعایت کند. برای مشاهده‌ی نکات تخصصی‌تر به زبان ساده، به دوره افزایش سرعت سایت مراجعه نمایید. با مشاهده این دوره به صورت ویدیویی و کاملاً عملی در طی فقط ۳ ساعت به یک متخصص GTMetrix و افزایش سرعت در وردپرس تبدیل خواهید شد.

بررسی آموزش افزایش سرعت سایت

۱– بهینه سازی تصاویر

سرعت لود تصاویر

همانطور که می‌دانید یکی از مهمترین عوامل موثر بر سرعت بارگذاری سایت، حجم صفحات است. تصاویر تاثیر زیادی در افزایش حجم صفحات می‌گذارند. بنابراین برای استفاده از تصاویر سعی کنید تصویر مورد استفاده، از سایز مورد نیاز بزرگتر نباشد.
بهتر است برای فعالیت‌های گرافیکی از فرمت PNG و برای تصاویر طبیعی از JPG استفاده شود. همچنین قبل از بارگذاری تصاویر در وب‌سایت آنها را فشرده کنید. می‌توانید با کمک ابزاهایی مثل فتوشاپ، JPEG Imager و… این کار را به راحتی انجام دهید.

تمامی روش‌های بهینه‌سازی تصویر در مقاله‌ی زیر بررسی شده است که در این زمینه کمک خوبی به افزایش سرعت خواهد کرد.

بهترین روش‌های بهینه سازی تصویر‌

۲– استفاده از افزونه‌ی کش مرورگر

هربار که صفحه ای از یک وب‌سایت را باز می‌کنید، سرور سایت اطلاعاتی را از پایگاه داده و فایل‌های PHP دریافت می‌کند و در قالب Html به شما نمایش می‌دهد. اما این پروسه طولانی و زمان‌بر است.

سرعت بالا آمدن سایت با کش

برای کوتاه کردن آن کافیست یک افزونه‌ی کش نصب کنید. اینگونه با اولین load سایت بخشی از اطلاعات صفحه که معمولاً ثابت است (مثل تصاویر و فایل‌های css) در حافظه سیستم کاربر ذخیره می‌شود. حالا اگر کاربر مجدداً وارد همان صفحه شود، دیگر اطلاعات، مراحل طولانی اولیه را طی نمی‌کنند و از کش دریافت می‌شوند.

اگر یک وب‌سایت وردپرسی دارید می‌توانید از افزونه‌های زیر استفاده نمایید.

  • WPFFPC
  • WP Rocket
  • WP Super Cach
  • W3 total cache

معرفی افزونه‌ی WP Rocket و نحوه‌ی انجام تنظیمات آن

۳- استفاده از قالب‌های مناسب

گاهی حین استفاده از قالب‌هایی با کدنویسی ضعیف و ناکارآمد شاهد کند شدن وب‌سایت خود هستیم. سعی کنید از قالب‌هایی استفاده کنید که سبک‌ و ساده‌تر هستند و انیمیشن و تحرکات بیهوده ندارند.

اگر از خدمات طراحی قالب وردپرس شرکت‌های مختلف استفاده کرده‌اید، حتماً از استاندارد بودن طراحی قالب مطمئن شوید. در همین راستا تیم ادمین سایت بعد از طراحی هر قالب اختصاصی، یک استعلام معتبر از سرعت اجرای تم‌ طراحی شده، در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

۴- استفاده از افزونه‌هایی با سرعت بیشتر

بعضی از پلاگین‌ها با کدنویسی ضعیف خود موجب اجرای کند و در نتیجه کاهش سرعت سایت می‌شوند. بهتر است این افزونه‌ها را پاک کنید و از افزونه‌های مناسب‌تری استفاده نمایید.

در مقاله‌ی بهترین افزونه‌های وردپرس لیستی از افزونه‌های کارآمد با سرعت اجرای مناسب را برای شما آماده کردیم تا بدون نیاز به کد نویسی امکانات متعددی را به وب‌سایت خود اضافه کنید.

با ۴ راه حل ذکر شده می‌توانید سرعت سایت را تا حد زیادی بالا ببرید. اما اگر تمایل دارید موارد دیگری را در زمینه بدانید و زمینه‌ای هم در کد نویسی دارید، با ادامه‌ی این مقاله‌ از ادمین سایت همراه باشید.

۵- کنترل فعالیت‌های پس زمینه

زمانی که ما در صفحه‌ی سایت در حال مشاهده‌ی مطالب هستیم، ممکن است فعالیت‌هایی در پس ‌زمینه در حال انجام باشند. مثلاً افزونه‌‌های پشتیبان‌گیر(backup) در حال تهیه نسخه پشتیبان باشند، یا برنامه‌هایی که از قبل توسط cron jobsها ایجاد کرده‌ایم، اجرا می‌شوند.

این اعمال می‌توانند در سرعت وب‌سایت اثر داشته باشند. بنابراین بهتر است در میزان استفاده از آنها دقت بیشتری به خرج دهیم. همچنین زمان‌بندی اجرای آنها را به ساعاتی که وب‌سایت متحمل ترافیک کمتری است موکول کنیم.

۶- استفاده از CDN

افزایش سرعت با Cdn

اگر وب‌سایت فعالی دارید و کاربرانی از کشور‌های مختلف به سایت شما سر می‌زنند (ضمن تبریک به شما!) پیشنهاد می‌کنیم به سراغ CDN بروید.

با فعال سازی CDN اطلاعات سایت در سرور‌هایی از سرتاسر جهان ذخیره می‌شود. اینگونه اطلاعات برای هر کاربر از نزدیک‌ترین سرور به شخص بارگذاری می‌شود و نه از سرور اصلی سایت ما. این فرآیند باعث می‌شود سرعت لود سایت افزایش یابد.

۷- میزبانی فایل‌های چند رسانه‌ای

اگر در سایت خود از ویدیو و پادکست‌های متعدد استفاده می‌کنید، این بسیار عالی است! اما بهتر است آنها را مستقیماً در هاست خود بارگذاری نکنید.

بررسی مفهوم هاست و سرور به زبان ساده

برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های مصرف پهنای باند یک هاست آپلود ویدیو تهیه کنید یا از وب‌سایت‌هایی مثل آپارات کمک بگیرید.

۸- فشرده کردن فایل‌های کد

فایل‌های javascript ،css ،html که بالای ۱۵۰ بایت حجم دارند را با gzip فشرده کنید. Gzip یک روش موثر است که می‌تواند حجم فایل‌ها را تا ۷۰٪ کاهش دهد. برای فعال‌سازی آن از طریق فایل htaccess. طبق آموزش سایت gtmetrix اقدام نمایید.
سعی کنید سطرهای خالی بین کدها را ازبین ببرید، کامنت‌ها را حذف نمایید و خلاصه اینکه تا حد امکان فایل‌ها را فشرده‌تر کنید.

۹- کم کردن تعداد ریدایرکت‌ها

گاهی با لینک‌هایی مواجه می‌شوید که با کلیک روی آن بعد از بازشدن آدرسی از سایت به صورت اتومات به صفحه‌ی جدیدی انتقال داده می‌شوید. این همان ریدایرکت است. با کاهش ریدایرکت‌ها می‌توان سرعت سایت را افزایش داد.

۱۰- استفاده از lazy load

اگر از تصاویر و ویدیوهای متفاوت در وب‌سایت استفاده کرده‌اید بهتر است حالت lazy load یا همان بارگذاری کند را فعال کنید.
در این روش به جای load شدن یک‌باره‌ی همه‌ی تصاویر و ویدیو‌ها، بارگذاری متناسب با بخش قابل روئیت صفحه انجام می‌شود. یعنی هربار که کاربر به سمت پایین صفحه اسکرول کند، تصاویر آن بخش بارگذاری می‌شوند.
این روش تاثیر خوبی در بالا بردن سرعت سایت خواهد داشت. برای فعال کردن آن نیز می‌توانید از افزونه‌هایی همچون WP Rocket استفاده نمایید.


همراهان گرامی، امیدوارم با رعایت این موارد تاثیر خوبی در سرعت وب‌سایت خود دریافت کرده باشید. برای مشاهده‌ی نحوه‌ی بالابردن سرعت وردپرس به صورت ویدیویی و کاملاً پروژه محور، به دوره افزایش سرعت مراجعه نمایید.


[ بازدید : 261 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
دوربین مداربسته / مقالات تخصصی دوربین مداربسته / دوربین مداربسته هایک ویژن / دوربین مداربسته تی وی تی / نصب دوربین مداربسته /
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دوربین مداربسته / نصب دوربین مداربسته / هایک ویژن / است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]